1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Thanks for the donations everyone. That's another month covered :)
    Dismiss Notice

CXL Platinum Mods On Mac

Discussion in 'Tech Support' started by andrea dossena, Oct 26, 2014.

  1. andrea dossena

    andrea dossena Vagabond

    Joined:
    Oct 23, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hi! i made my game work on my mac and i put the mods in the c/program files/cities xl platinum/paks folder but i don't see them in game? am i putting them in the right folder?
    thanks
    Andrea
     
  2. IcyHot

    IcyHot Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 20, 2014
    Messages:
    1,259
    Likes Received:
    660
    Wow, I use bootcamp to play CitiesXL on my mac. I have no clue how to help you on this
     
  3. andrea dossena

    andrea dossena Vagabond

    Joined:
    Oct 23, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    ok and how is the graphic quality on bootcamp?
     
  4. IcyHot

    IcyHot Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 20, 2014
    Messages:
    1,259
    Likes Received:
    660
    Since its native windows its great. Then again it all depends on your mac and the graphic card you have
     
  5. andrea dossena

    andrea dossena Vagabond

    Joined:
    Oct 23, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I'm still looking for an answer...can somebody help me please?
     
  6. nicko2u

    nicko2u Governor

    Joined:
    Aug 22, 2014
    Messages:
    742
    Likes Received:
    1,070
    search your Mac, make sure that is the only Paks folder. Then in the Paks folder it is usually preferred/best to create a new folder /mods/
    and place your patch files in that.

    eg. /Paks/mods/myCrazyModExample_v1.0.patch
     
  7. andrea dossena

    andrea dossena Vagabond

    Joined:
    Oct 23, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    ok i tried...i only have 1 Paks folder and there i've created a mods folder where i put my mods...still nothing ingame...
     

Share This Page