1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. I will no longer be hosting XLNation as of March 1, 2017. Unless some one steps forward to take over the domain name and provide hosting XLNation will shutdown. If you are seriously interested in taking on this project and can technically and financially support the project please contact me.

CXL 2012 "this Building Is Not Connected To City Hall"

Discussion in 'Tech Support' started by romanpl, Oct 27, 2014.

  1. romanpl

    romanpl Vagabond

    Joined:
    Sep 2, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hello everybody!

    I'm playing CXL for a long time, while ago I had to do a OS reinstall so I do backup of "Paks" folder.
    After OS reinstall I install CXL 2012 of course :D and after that I copy all old "Paks" folder content to the new folder. Everything works fine to me, later I add some new mods, upgrade UIM to 1.79.9.

    After that I was really happy to test new mods, but my happiness did not last too long because all of the buildings has annotation "This building is not connected to city hall".


    I tried to find a solution before, but nothing works! So here I am hoping all You guys try to help me.

    If it helps I post here my GameClient.log:
    [09:38:47] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error Name retrieved : TEST
    [09:38:48] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error Loading data/design/script/tutorial/UnlockBuildings.data
    [09:38:50] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error LayerScript:ClearAll() called
    [09:38:51] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error LayerScript:ClearAll() called
    [09:38:51] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error Setting loc DL_LAYERNAME with value Roads
    [09:38:51] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error Strecthc = 75
    [09:38:55] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error LayerScript:ClearAll() called
    [09:38:59] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error LayerScript:ClearAll() called
    [09:38:59] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error LayerScript:ClearAll() called
    [09:38:59] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error Setting loc DL_LAYERNAME with value Landmark
    [09:38:59] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error Strecthc = 75
    [09:38:59] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error Strecthc = 75
    [09:39:06] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error LayerScript:ClearAll() called
    [09:39:06] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error LayerScript:ClearAll() called
    [09:39:07] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error LayerScript:ClearAll() called
    [09:39:46] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error LayerScript:ClearAll() called
    [09:39:57] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error LayerScript:ClearAll() called
    [09:39:57] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error LayerScript:ClearAll() called
    [09:39:57] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error LayerScript:ClearAll() called
    [09:39:57] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error Setting loc DL_LAYERNAME with value Landmark
    [09:39:57] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error Strecthc = 75
    [09:39:57] LUA csScriptManager.cpp ( 522) Error Strecthc = 75
     
  2. Pamascus27

    Pamascus27 Mayor

    Joined:
    Aug 21, 2014
    Messages:
    860
    Likes Received:
    223
    Hmm weird, since I'm pretty sure you already have tried to connect it to a city hall through a road
    or build a city hall, maybe try to populate the city you are using to test those buildings.
    I have no idea if that will fix your problem but I hope it helps anyways. :)
     
  3. romanpl

    romanpl Vagabond

    Joined:
    Sep 2, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I tried to populate city but EVERY building is not connected to city hall also inter-city road or airport
     
  4. nicko2u

    nicko2u Governor

    Joined:
    Aug 22, 2014
    Messages:
    742
    Likes Received:
    1,053
    did you place the basic utilities building?
     
  5. romanpl

    romanpl Vagabond

    Joined:
    Sep 2, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Of course I do
     
  6. nicko2u

    nicko2u Governor

    Joined:
    Aug 22, 2014
    Messages:
    742
    Likes Received:
    1,053
    Edit try a new city? same?
    If not maybe try reinstalling UIM and your mods sounds like you broke something.
     

Share This Page