1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. I will no longer be hosting XLNation as of March 1, 2017. Skullz613 will be taking the reigns of the site in early 2017 and XLNation will be moving to a new web hosting service. During that transition there will be an interruption in service of up to two weeks. Skullz613 is now a full administrator of XLNation. Be kind to him.

Weird Result After Mega Screenshot

Discussion in 'General Forum' started by skullz613, Nov 13, 2014.

  1. skullz613

    skullz613 Administrator

    Joined:
    Aug 21, 2014
    Messages:
    1,644
    Likes Received:
    1,406
    I did a mega screenshot and noticed this.
    weird nuc.jpg
    Don't know whats going on there.
     
  2. Skater27

    Skater27 Executive

    Joined:
    Aug 30, 2014
    Messages:
    137
    Likes Received:
    14
    Looks like those three buildings do not render correctly at that zoom level.
    If you zoom way in and out do you get similar results on the screen?
     
  3. skullz613

    skullz613 Administrator

    Joined:
    Aug 21, 2014
    Messages:
    1,644
    Likes Received:
    1,406
    Zooming in on it is fine. There's no issues with it in-game. It just looks like there's another building in side the reactor.
     
  4. Peter912

    Peter912 Elite

    Joined:
    Aug 22, 2014
    Messages:
    646
    Likes Received:
    174
    Thats some kind of game problem what happens to me too. Altough i dont know what causes it.
     
  5. snick

    snick Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 22, 2014
    Messages:
    488
    Likes Received:
    132
    That is just o_O
     
  6. nicko2u

    nicko2u Governor

    Joined:
    Aug 22, 2014
    Messages:
    742
    Likes Received:
    1,053
    last time I tried a mega screenshot it took for ages, think the first one crashed, have not tried recently, though you need a pretty powerful Pc to create one else it will cause issues as far as im aware. why would you need such a high res photo anyways?
    normal screen grabs are 1920x1080px way big enough.
     
  7. snick

    snick Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 22, 2014
    Messages:
    488
    Likes Received:
    132
    I can actually take them on my low-end setup, though it takes a minute or two and the game stutters. I probably couldn't take them on cities larger than 100,000 or so.
     
  8. skullz613

    skullz613 Administrator

    Joined:
    Aug 21, 2014
    Messages:
    1,644
    Likes Received:
    1,406
    I had problems on my old dual core but my new PC does them OK and pretty quickly. I have not had a crash with mega screens since I got my new PC.
     

Share This Page