1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. It's not long before we will be moving. The new hosting has been setup and the next thing to be done is to change the DNS. When it's changed it may take between 24 to 48 hours to take effect. During this time XLN will be closed so it can be backed up. When the new DNS takes effect, you will see a basic page with a message regarding the move. Note: It may take up to two weeks to get XLN up and running again.
    Dismiss Notice

A problem about railway

Discussion in 'General Forum' started by East Pavilion-er, Aug 25, 2016.

  1. East Pavilion-er

    East Pavilion-er Unskilled Worker

    Joined:
    Aug 16, 2016
    Messages:
    29
    Likes Received:
    6
    Hi! I'm new here, and I want to find out if the railway mod can be used for intercity connection or commuting? And where can I find railway stations if I want to construct one?
    If the railway cannot be used for commuting or intercity connection, what's it for? Is it only decorative?
     
  2. Mr.X²

    Mr.X² Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,130
    Likes Received:
    1,389
    kipate likes this.
  3. Andreino19975

    Andreino19975 Unskilled Worker

    Joined:
    Aug 5, 2015
    Messages:
    22
    Likes Received:
    6
  4. East Pavilion-er

    East Pavilion-er Unskilled Worker

    Joined:
    Aug 16, 2016
    Messages:
    29
    Likes Received:
    6
    Thank you very much, Mr.X to the power of two! And I've got another problem:the original 6-lane road cannot accomodate buses, while the roads in the buslane mod has a maximum private car lane of 4. So do you have a solution to this--if you can make a 6 lane road accomodate bus(it is even better to have a 8-lane roads that can accomodate buses!) Can you help me?
     

Share This Page