1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

A problem about railway

Discussion in 'General Forum' started by East Pavilion-er, Aug 25, 2016.

  1. East Pavilion-er

    East Pavilion-er Unskilled Worker

    Joined:
    Aug 16, 2016
    Messages:
    30
    Likes Received:
    6
    Hi! I'm new here, and I want to find out if the railway mod can be used for intercity connection or commuting? And where can I find railway stations if I want to construct one?
    If the railway cannot be used for commuting or intercity connection, what's it for? Is it only decorative?
     
  2. Mr.X²

    Mr.X² Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,209
    Likes Received:
    1,519
    kipate likes this.
  3. Andreino19975

    Andreino19975 Unskilled Worker

    Joined:
    Aug 5, 2015
    Messages:
    23
    Likes Received:
    7
  4. East Pavilion-er

    East Pavilion-er Unskilled Worker

    Joined:
    Aug 16, 2016
    Messages:
    30
    Likes Received:
    6
    Thank you very much, Mr.X to the power of two! And I've got another problem:the original 6-lane road cannot accomodate buses, while the roads in the buslane mod has a maximum private car lane of 4. So do you have a solution to this--if you can make a 6 lane road accomodate bus(it is even better to have a 8-lane roads that can accomodate buses!) Can you help me?
     

Share This Page