1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. I will no longer be hosting XLNation as of March 1, 2017. Unless some one steps forward to take over the domain name and provide hosting XLNation will shutdown. If you are seriously interested in taking on this project and can technically and financially support the project please contact me.

Dreamland

Made in XL 2012 for The Inlet Comp

  1. skullz613

    skullz613 Governor

    Joined:
    Aug 21, 2014
    Messages:
    1,639
    Likes Received:
    1,389
    skullz613 submitted a new resource:

    Dreamland - Made in XL 2012 for The Inlet Comp

    Read more about this resource...
     
  2. Kurtis Edwards

    Joined:
    Aug 30, 2014
    Messages:
    310
    Likes Received:
    276
    "It can be a bit tricky to plaza hills when they are big. I use a few paths to break the areas up or the plaza tool always shows red boxes"
    Yeah, I actually use the contour/elevation lines to gauge where to break apart my hills with pathways. I also try to limit perpendicular pathways that go from elevation to elevation as much as possible. Is there a cheat we know of that makes the contour layer stay on???? hehehe. With Drazic's smooth roads there's no need to use bridges anymore so it's got even easier to make plaza hills.
     
  3. skullz613

    skullz613 Governor

    Joined:
    Aug 21, 2014
    Messages:
    1,639
    Likes Received:
    1,389
    I found the elevation layer stays on for certain roads. Not sure why. I will see if I can find the ones that do and list them.
    I use the small paths a lot to do hills etc... so I might try adding the line Drazic used on the default roads to the path patch and see if it works on them too.
     
  4. kipate

    kipate Governor

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,616
    Likes Received:
    1,333
    Was it not possible to add the elevation layout similarly as one can add a Google overlay map?
     
  5. Kurtis Edwards

    Joined:
    Aug 30, 2014
    Messages:
    310
    Likes Received:
    276
    I thought you just have to click the contour layer before you pick the road and after each 'right' click. At least, that's how it works for me. It would be nice for the layer to just stay on regardless. lol.
     
  6. skullz613

    skullz613 Governor

    Joined:
    Aug 21, 2014
    Messages:
    1,639
    Likes Received:
    1,389
    Normally that's what it is like for most roads. I found one or two though where the layer stays on. I just backed out of my game but will find the ones when I fire it back up soon. Just taking a break. Got a new city underway on the inlet map.
     
  7. skullz613

    skullz613 Governor

    Joined:
    Aug 21, 2014
    Messages:
    1,639
    Likes Received:
    1,389
    Found most of the roads in Trolca's bare roads patch lets the layer show.
    layer.jpg
    After typing that I went back to my game and found if a road selected turns the layer off, click back on the relief layer and select the road again. The relief layer now stays.
    I don't know if it's just my game or it will work for other players.
     
    Kurtis Edwards likes this.

Share This Page