1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fontanka110 (Dom Maevskogo) 1.0

T3 residential for qualified workers

  1. Immort_al

    Immort_al Governor

    Joined:
    Oct 9, 2014
    Messages:
    259
    Likes Received:
    660
  2. pauliaxz

    pauliaxz Mayor

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    394
    Likes Received:
    430
    What about red roof variant?
     
  3. Immort_al

    Immort_al Governor

    Joined:
    Oct 9, 2014
    Messages:
    259
    Likes Received:
    660
    I've left my laptop in a service, and have gone for vacation trip, that takes about A month, so I can add a red version only in month..
     
  4. Drazicdesign

    Drazicdesign Governor

    Joined:
    Aug 24, 2014
    Messages:
    709
    Likes Received:
    1,944
    Hello Immort'al

    I found an error in the layout file,

    Remove this line of your two files .layout
    Code:
    <LayoutEntry>
            <ID>Actor003</ID>
            <Type>ACTOR</Type>
            <PrototypeFile>data/design/editor/actor.class</PrototypeFile>
            <Position>-3.13461,16.7277,0.0</Position>
            <Rotation>0.0,0.0,-0.707107,0.707107</Rotation>   
        <Prototype>data/design/actor/vehicle/v_ca_bob03.actor</Prototype>
    </LayoutEntry>
    
    Thanks again,

    Here is my log,
    upload_2015-9-12_0-4-44.png
     
  5. Mr.X²

    Mr.X² Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,210
    Likes Received:
    1,522
    just noticed this on one of the two buildings (the one without M in its thumbnail)
    cxl_screenshot_königsdorf_445.jpg
    the other one has those issues on lod2 and 3
     
  6. Immort_al

    Immort_al Governor

    Joined:
    Oct 9, 2014
    Messages:
    259
    Likes Received:
    660
    Strange, what could it be? Is it in xl or xxl? Case in my xl the both one are cool. But xxl is crashing. Anyway I be able to edit it only in 10 days, cause now I'm on vacation
     
  7. Mr.X²

    Mr.X² Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,210
    Likes Received:
    1,522
    puh cant say that right now..
    one issue can be the naming of both building.. did you rename your objects in max? or are both buildings named the same?
    could be an exporter bug as well
    or if im the only one with that maybe its a conflict with another mod i use :confused:
     
  8. pauliaxz

    pauliaxz Mayor

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    394
    Likes Received:
    430
    Maybe you have old file, Mr X. Since I exported both buildings, and they worked fine for me.
     

Share This Page