1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. It's not long before we will be moving. The new hosting has been setup and the next thing to be done is to change the DNS. When it's changed it may take between 24 to 48 hours to take effect. During this time XLN will be closed so it can be backed up. When the new DNS takes effect, you will see a basic page with a message regarding the move. Note: It may take up to two weeks to get XLN up and running again.
    Dismiss Notice

How To Block/control Automatic Rise Of Modded Buildings?

Discussion in 'General Forum' started by SirHenry, Jan 11, 2015.

  1. SirHenry

    SirHenry Vagabond

    Joined:
    Jan 3, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi there!

    Forum search and google give me no answer so here is my question: is there a mod or cheat to control the automatic rise of added mod buildings? It's kind of ugly and unrealistic when there are two or more examples of the same building in one city (like two Freedom Towers or smth. like that). Any ideas/help or infos about that?
     
  2. nicko2u

    nicko2u Governor

    Joined:
    Aug 22, 2014
    Messages:
    742
    Likes Received:
    1,060
    I guess instead of zoning buildings - place them individually. there is a tool to switch between zoning or individual placement.
     
  3. Peter912

    Peter912 Elite

    Joined:
    Aug 22, 2014
    Messages:
    693
    Likes Received:
    186
    Yeah nickos solution is the only one.
     
  4. Guillem

    Guillem Skilled Worker

    Joined:
    Dec 8, 2014
    Messages:
    33
    Likes Received:
    1
    But then the area tool is useless. In CXL, most mod buildings didn't get zoned. Now, if I'm using the New York low skilled and skilled building set, I'll see these buildings popping up everywhere in low density areas, and they don't even fill one full square.

    It's honestly awful, and it's holding me back to playing more. I'm one of those European smugs who dislike low density residential suburbia, and I have no interest in making them; now that the game makes it almost impossible to automatically set up residential suburbia, well, I won't do any. Plopping houses one by one is tedious.

    In CXL there was a way. Isn't there a similar way for XXL?
     
  5. Mr.X²

    Mr.X² Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,131
    Likes Received:
    1,389
    nozac tag, which avoids growing in platinum doesnt work in xxl anymore. thats fhis fault.. we can only hope for a patch or our master modder...
     
  6. Guillem

    Guillem Skilled Worker

    Joined:
    Dec 8, 2014
    Messages:
    33
    Likes Received:
    1
    Well, damn.

    Thanks for the answer!
     

Share This Page