1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. We are back in business. Large file uploads are working OK. Everything should be working as we left it.
    Dismiss Notice

CXL 2012 Occured black screen in the game

Discussion in 'Tech Support' started by selodinger, Jun 19, 2016.

  1. selodinger

    selodinger Elite

    Joined:
    Nov 2, 2015
    Messages:
    146
    Likes Received:
    226
    Hi there! While I was playing Cities XL 2012, I was suddenly confronted with a black screen. Does anyone know the cause of the problem?

    I took the picture of the problem. Thanks in advance.

     
  2. selodinger

    selodinger Elite

    Joined:
    Nov 2, 2015
    Messages:
    146
    Likes Received:
    226
    Here is the picture
     

    Attached Files:

  3. skullz613

    skullz613 Administrator

    Joined:
    Aug 21, 2014
    Messages:
    1,772
    Likes Received:
    1,618
  4. selodinger

    selodinger Elite

    Joined:
    Nov 2, 2015
    Messages:
    146
    Likes Received:
    226
    Yes, I have.
     
  5. selodinger

    selodinger Elite

    Joined:
    Nov 2, 2015
    Messages:
    146
    Likes Received:
    226
    I tried that mode. It seems ok.
     
  6. Mr.X²

    Mr.X² Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,163
    Likes Received:
    1,433
    did u try standard stuff like updating graphics card drivers etc? what hardware do u use btw?
    doesnt seem like a mod issue to me.. rather hardware or driver.. if that doesnt solve it, id try to reinstall the game
     
  7. selodinger

    selodinger Elite

    Joined:
    Nov 2, 2015
    Messages:
    146
    Likes Received:
    226
    I haven't upgrade my screen card so far. My screen card is AMD Radeon HD 8730. I think it's old.
    I just started upgrading my screen card right now.
     
  8. selodinger

    selodinger Elite

    Joined:
    Nov 2, 2015
    Messages:
    146
    Likes Received:
    226
    Mr.X², thank you for the advice. Since I updated the graphics card, no more black screen :). Have a nice day...
     

Share This Page