1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Thanks for the donations everyone. That's another month covered :)
    Dismiss Notice

CXL 2012 Occured black screen in the game

Discussion in 'Tech Support' started by selodinger, Jun 19, 2016.

  1. selodinger

    selodinger Mayor

    Joined:
    Nov 2, 2015
    Messages:
    212
    Likes Received:
    361
    Hi there! While I was playing Cities XL 2012, I was suddenly confronted with a black screen. Does anyone know the cause of the problem?

    I took the picture of the problem. Thanks in advance.

     
  2. selodinger

    selodinger Mayor

    Joined:
    Nov 2, 2015
    Messages:
    212
    Likes Received:
    361
    Here is the picture
     

    Attached Files:

  3. skullz613

    skullz613 Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 21, 2014
    Messages:
    1,862
    Likes Received:
    1,758
  4. selodinger

    selodinger Mayor

    Joined:
    Nov 2, 2015
    Messages:
    212
    Likes Received:
    361
    Yes, I have.
     
  5. selodinger

    selodinger Mayor

    Joined:
    Nov 2, 2015
    Messages:
    212
    Likes Received:
    361
    I tried that mode. It seems ok.
     
  6. Mr.X²

    Mr.X² Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,231
    Likes Received:
    1,547
    did u try standard stuff like updating graphics card drivers etc? what hardware do u use btw?
    doesnt seem like a mod issue to me.. rather hardware or driver.. if that doesnt solve it, id try to reinstall the game
     
  7. selodinger

    selodinger Mayor

    Joined:
    Nov 2, 2015
    Messages:
    212
    Likes Received:
    361
    I haven't upgrade my screen card so far. My screen card is AMD Radeon HD 8730. I think it's old.
    I just started upgrading my screen card right now.
     
  8. selodinger

    selodinger Mayor

    Joined:
    Nov 2, 2015
    Messages:
    212
    Likes Received:
    361
    Mr.X², thank you for the advice. Since I updated the graphics card, no more black screen :). Have a nice day...
     

Share This Page