1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. It's not long before we will be moving. The new hosting has been setup and the next thing to be done is to change the DNS. When it's changed it may take between 24 to 48 hours to take effect. During this time XLN will be closed so it can be backed up. When the new DNS takes effect, you will see a basic page with a message regarding the move.

Railstation Nördlingen 1.2

A small rural railstation main-building and platform from Nördlingen, Germany

  1. Mr.X²

    Mr.X² Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,130
    Likes Received:
    1,389
  2. kipate

    kipate Governor

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,760
    Likes Received:
    1,544
    Despite the brilliance, was it possible to make a version
    with English and/or French names for the station?
    So like "Central" instead of "Nördlingen"?
    Or must we do this in Potatoshop?
     
  3. radolph2

    radolph2 Vagabond

    Joined:
    Sep 10, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Nice!
    How did you made the transparency?
     
  4. Mr.X²

    Mr.X² Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,130
    Likes Received:
    1,389
    yep, would be quite easy and quickly done.. just a few minutes ;)

    you need to create a seperate furniture object and use a grey-scaled opacity map + the transparency_furniture shader
    then add this furniture to your layout file
     
  5. radolph2

    radolph2 Vagabond

    Joined:
    Sep 10, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thanks, I'll look for the transparency_furniture shader option
     
  6. Nogerivan

    Nogerivan Governor

    Joined:
    Aug 25, 2014
    Messages:
    478
    Likes Received:
    988
    for the beta patch it was cause a sudden crash when try to place it
    here is the last log
    Code:
    [09:30:54]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error         Loading data/design/script/tutorial/UnlockBuildings.data
    [09:30:55]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error         ============ Button Pressed ButtonPause
    [09:31:00]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error         No callbacks for SlowWay
    [09:31:00]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error         Setting curved roads OFF in TagManager:RoadInit
    [09:31:04]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error         No callbacks for TransportInCity
    [09:31:11]    AS2LUACMD          vinInterfaceManager.cpp           ( 818)    Error         movie=<CONSTRUCTIONMENU3> log=<"Movie =============== _level0.MainScreen.Photo7">
    [09:31:11]    AS2LUACMD          vinInterfaceManager.cpp           ( 818)    Error         movie=<CONSTRUCTIONMENU3> log=<"Movie.DataBlob.Value(NbNeed1) =============== 1">
    [09:31:11]    AS2LUACMD          vinInterfaceManager.cpp           ( 818)    Error         movie=<CONSTRUCTIONMENU3> log=<"StrNb ========== 1">
    [09:31:11]    AS2LUACMD          vinInterfaceManager.cpp           ( 818)    Error         movie=<CONSTRUCTIONMENU3> log=<"Movie =============== _level0.MainScreen.Photo13">
    [09:31:11]    AS2LUACMD          vinInterfaceManager.cpp           ( 818)    Error         movie=<CONSTRUCTIONMENU3> log=<"Movie.DataBlob.Value(NbNeed1) =============== 1">
    [09:31:11]    AS2LUACMD          vinInterfaceManager.cpp           ( 818)    Error         movie=<CONSTRUCTIONMENU3> log=<"StrNb ========== 1">
    [09:31:16]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error         No valid Zac ProtoPath found!
    [09:31:16]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error         No valid Zac ProtoPath found!
    [09:31:20]    CORE               mcFile.cpp                        ( 198)    Error         can't open file ""
    [09:31:20]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error          LayerScript:ClearAll() called
    [09:31:20]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error          LayerScript:ClearAll() called
    [09:31:20]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error          LayerScript:ClearAll() called
    [09:31:20]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error          LayerScript:ClearAll() called
    [09:31:21]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error         ============ Button Pressed ButtonPlay
     
  7. Mr.X²

    Mr.X² Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,130
    Likes Received:
    1,389
    yep thats why it is a beta :p
    there must be a mistake somewhere in the metro-class file
    guess i should remove it till it works properly
     
  8. Nogerivan

    Nogerivan Governor

    Joined:
    Aug 25, 2014
    Messages:
    478
    Likes Received:
    988
  9. Mr.X²

    Mr.X² Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,130
    Likes Received:
    1,389
    yep, thanks for it.. but everyone told me it crashes the game.. so i think its better to remove it :)
    already tried this mod as a template.. no idea what im doing wrong, will have a look at it again the next days
     
  10. the rock

    the rock Vagabond

    Joined:
    Aug 29, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    nice !!!! But now, where can i get rails ???
     
  11. Mr.X²

    Mr.X² Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,130
    Likes Received:
    1,389
    so far there is only a beta and the link got lost with old xln...
    you can use the pipeline railtrack pack (eyecandy only) even thouh the tracks are a little bit oversized :(
     
  12. Mr.X²

    Mr.X² Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,130
    Likes Received:
    1,389
    Mr.X² updated Railstation Nördlingen with a new update entry:

    "central"-sign-model as working-metro station added

    Read the rest of this update entry...
     
    kipate likes this.
  13. Rene

    Rene Executive

    Joined:
    Sep 6, 2014
    Messages:
    165
    Likes Received:
    86
    I'm interested to use this building in my rail beta.
     
  14. Mr.X²

    Mr.X² Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,130
    Likes Received:
    1,389
    go ahead :)
     
  15. Rene

    Rene Executive

    Joined:
    Sep 6, 2014
    Messages:
    165
    Likes Received:
    86
    Well what I', saying in the other page is that it conflicts and will conflict officials and beta and alpha FHI/Cities XL RAIL.
     
  16. Mr.X²

    Mr.X² Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,130
    Likes Received:
    1,389
    well, and i was saying that it doesnt conflict rail.. at least not for me, just for you... btw. what text are you talking about? if the tag "RailLineBuilding" causes a conflict for you, use version 1.1 or remove the tag (or the entire mod)... sry, but im just tired of stupid reviews. so tired about them that i start to get angry because of them. i hope you can understand this, and that i wont add a custom tag cause a lot of people would get a crash (cause they dont read installation instructions)
     
    kipate likes this.
  17. IcyHot

    IcyHot Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 20, 2014
    Messages:
    1,258
    Likes Received:
    657
    bronze medal_4.png 3rd Place Winner, January 2015 Mod of the Month
     
  18. axel

    axel Mayor

    Joined:
    Sep 1, 2014
    Messages:
    329
    Likes Received:
    445
    one question about the train station, in cities xl you have a plopal station and and station with underground but in cities XXL i dont see the plopal station and with plopal i mean the station you dont have to connect any where can this be right?
     
  19. Mr.X²

    Mr.X² Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,130
    Likes Received:
    1,389
    uhm, i dont know, i dont have xxl
    if its not there u gotta change menu location of it
    guess the rail menu is not included in xxl at all, so the only one u can see in xxl is the underground station (is it still inside the patch? cant remember :D (causes some trouble to me))
     
  20. axel

    axel Mayor

    Joined:
    Sep 1, 2014
    Messages:
    329
    Likes Received:
    445
    I think so mate still cant see the plopal one in xxl but in XL I can :confused:
     

Share This Page