1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. I will no longer be hosting XLNation as of March 1, 2017. Skullz613 will be taking the reigns of the site in early 2017 and XLNation will be moving to a new web hosting service. During that transition there will be an interruption in service of up to two weeks. Skullz613 is now a full administrator of XLNation. Be kind to him.

Railstation Nördlingen 1.2

A small rural railstation main-building and platform from Nördlingen, Germany

  1. Mr.X²

    Mr.X² Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,076
    Likes Received:
    1,302
  2. kipate

    kipate Governor

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,630
    Likes Received:
    1,368
    Despite the brilliance, was it possible to make a version
    with English and/or French names for the station?
    So like "Central" instead of "Nördlingen"?
    Or must we do this in Potatoshop?
     
  3. radolph2

    radolph2 Vagabond

    Joined:
    Sep 10, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Nice!
    How did you made the transparency?
     
  4. Mr.X²

    Mr.X² Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,076
    Likes Received:
    1,302
    yep, would be quite easy and quickly done.. just a few minutes ;)

    you need to create a seperate furniture object and use a grey-scaled opacity map + the transparency_furniture shader
    then add this furniture to your layout file
     
  5. radolph2

    radolph2 Vagabond

    Joined:
    Sep 10, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thanks, I'll look for the transparency_furniture shader option
     
  6. Nogerivan

    Nogerivan Governor

    Joined:
    Aug 25, 2014
    Messages:
    478
    Likes Received:
    986
    for the beta patch it was cause a sudden crash when try to place it
    here is the last log
    Code:
    [09:30:54]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error         Loading data/design/script/tutorial/UnlockBuildings.data
    [09:30:55]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error         ============ Button Pressed ButtonPause
    [09:31:00]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error         No callbacks for SlowWay
    [09:31:00]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error         Setting curved roads OFF in TagManager:RoadInit
    [09:31:04]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error         No callbacks for TransportInCity
    [09:31:11]    AS2LUACMD          vinInterfaceManager.cpp           ( 818)    Error         movie=<CONSTRUCTIONMENU3> log=<"Movie =============== _level0.MainScreen.Photo7">
    [09:31:11]    AS2LUACMD          vinInterfaceManager.cpp           ( 818)    Error         movie=<CONSTRUCTIONMENU3> log=<"Movie.DataBlob.Value(NbNeed1) =============== 1">
    [09:31:11]    AS2LUACMD          vinInterfaceManager.cpp           ( 818)    Error         movie=<CONSTRUCTIONMENU3> log=<"StrNb ========== 1">
    [09:31:11]    AS2LUACMD          vinInterfaceManager.cpp           ( 818)    Error         movie=<CONSTRUCTIONMENU3> log=<"Movie =============== _level0.MainScreen.Photo13">
    [09:31:11]    AS2LUACMD          vinInterfaceManager.cpp           ( 818)    Error         movie=<CONSTRUCTIONMENU3> log=<"Movie.DataBlob.Value(NbNeed1) =============== 1">
    [09:31:11]    AS2LUACMD          vinInterfaceManager.cpp           ( 818)    Error         movie=<CONSTRUCTIONMENU3> log=<"StrNb ========== 1">
    [09:31:16]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error         No valid Zac ProtoPath found!
    [09:31:16]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error         No valid Zac ProtoPath found!
    [09:31:20]    CORE               mcFile.cpp                        ( 198)    Error         can't open file ""
    [09:31:20]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error          LayerScript:ClearAll() called
    [09:31:20]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error          LayerScript:ClearAll() called
    [09:31:20]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error          LayerScript:ClearAll() called
    [09:31:20]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error          LayerScript:ClearAll() called
    [09:31:21]    LUA                csScriptManager.cpp               ( 522)    Error         ============ Button Pressed ButtonPlay
     
  7. Mr.X²

    Mr.X² Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,076
    Likes Received:
    1,302
    yep thats why it is a beta :p
    there must be a mistake somewhere in the metro-class file
    guess i should remove it till it works properly
     
  8. Nogerivan

    Nogerivan Governor

    Joined:
    Aug 25, 2014
    Messages:
    478
    Likes Received:
    986
  9. Mr.X²

    Mr.X² Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,076
    Likes Received:
    1,302
    yep, thanks for it.. but everyone told me it crashes the game.. so i think its better to remove it :)
    already tried this mod as a template.. no idea what im doing wrong, will have a look at it again the next days
     
  10. the rock

    the rock Vagabond

    Joined:
    Aug 29, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    nice !!!! But now, where can i get rails ???
     
  11. Mr.X²

    Mr.X² Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,076
    Likes Received:
    1,302
    so far there is only a beta and the link got lost with old xln...
    you can use the pipeline railtrack pack (eyecandy only) even thouh the tracks are a little bit oversized :(
     
  12. Mr.X²

    Mr.X² Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,076
    Likes Received:
    1,302
    Mr.X² updated Railstation Nördlingen with a new update entry:

    "central"-sign-model as working-metro station added

    Read the rest of this update entry...
     
    kipate likes this.
  13. Rene

    Rene Executive

    Joined:
    Sep 6, 2014
    Messages:
    165
    Likes Received:
    85
    I'm interested to use this building in my rail beta.
     
  14. Mr.X²

    Mr.X² Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,076
    Likes Received:
    1,302
    go ahead :)
     
  15. Rene

    Rene Executive

    Joined:
    Sep 6, 2014
    Messages:
    165
    Likes Received:
    85
    Well what I', saying in the other page is that it conflicts and will conflict officials and beta and alpha FHI/Cities XL RAIL.
     
  16. Mr.X²

    Mr.X² Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,076
    Likes Received:
    1,302
    well, and i was saying that it doesnt conflict rail.. at least not for me, just for you... btw. what text are you talking about? if the tag "RailLineBuilding" causes a conflict for you, use version 1.1 or remove the tag (or the entire mod)... sry, but im just tired of stupid reviews. so tired about them that i start to get angry because of them. i hope you can understand this, and that i wont add a custom tag cause a lot of people would get a crash (cause they dont read installation instructions)
     
    kipate likes this.
  17. IcyHot

    IcyHot Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 20, 2014
    Messages:
    1,257
    Likes Received:
    654
    bronze medal_4.png 3rd Place Winner, January 2015 Mod of the Month
     
  18. axel

    axel Mayor

    Joined:
    Sep 1, 2014
    Messages:
    321
    Likes Received:
    419
    one question about the train station, in cities xl you have a plopal station and and station with underground but in cities XXL i dont see the plopal station and with plopal i mean the station you dont have to connect any where can this be right?
     
  19. Mr.X²

    Mr.X² Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,076
    Likes Received:
    1,302
    uhm, i dont know, i dont have xxl
    if its not there u gotta change menu location of it
    guess the rail menu is not included in xxl at all, so the only one u can see in xxl is the underground station (is it still inside the patch? cant remember :D (causes some trouble to me))
     
  20. axel

    axel Mayor

    Joined:
    Sep 1, 2014
    Messages:
    321
    Likes Received:
    419
    I think so mate still cant see the plopal one in xxl but in XL I can :confused:
     

Share This Page