1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. I will no longer be hosting XLNation as of March 1, 2017. Skullz613 will be taking the reigns of the site in early 2017 and XLNation will be moving to a new web hosting service. During that transition there will be an interruption in service of up to two weeks. Skullz613 is now a full administrator of XLNation. Be kind to him.

Using Cities Xxl On Mac - ????

Discussion in 'General Forum' started by RyansCities2015, Feb 13, 2015.

?
  1. ANYTHING WILL HELP

    100.0%
  2. ANYTHING WILL HELP

    0 vote(s)
    0.0%
Multiple votes are allowed.
  1. RyansCities2015

    RyansCities2015 Vagabond

    Joined:
    Feb 13, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    HOW DO I USE CITIES XXL ON A MAC ? I HAVE A HELL OF A GOOD MAC COMPUTER I KNOW THERES PEOPLE OUT THERE USING CITIES XXL ON THERE MACS RIGHT NOW I NEED SUM HELP WHAT SHOULD I USE ?

    I HAVE CITIES PLATINUM ETC. I PLAY ON MAC USING CROSSOVER BUT CROSSOVER HASENT UPLOADED THAT GAME YET
     
  2. IcyHot

    IcyHot Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 20, 2014
    Messages:
    1,257
    Likes Received:
    654
    I run a mac and just use Bootcamp to play Cities XXL
     
  3. techjunkie

    techjunkie Vagabond

    Joined:
    Apr 26, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    fusion running Win 7
     
  4. IcyHot

    IcyHot Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 20, 2014
    Messages:
    1,257
    Likes Received:
    654
    I run the game on a mac, I just use Bootcamp and run Windows natively
     
  5. simogimo

    simogimo Unskilled Worker

    Joined:
    Dec 9, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I have fusion with windows 8. I installed Steam and bought Cities XXL. The result? Not starting, only few seconds of logo. Can you help me?
     

Share This Page