1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. If you are going to register on XLNation, please make sure you do not use a proxy server.
    If you use a proxy server your registration will most likely get blocked due to spammers and hackers using proxy servers to hide their real IP address.

    If your using your home or work IP address and have not received your registration email, check your spam folder.
    Dismiss Notice

Using Cities Xxl On Mac - ????

Discussion in 'General Forum' started by RyansCities2015, Feb 13, 2015.

?
  1. ANYTHING WILL HELP

    100.0%
  2. ANYTHING WILL HELP

    0 vote(s)
    0.0%
Multiple votes are allowed.
  1. RyansCities2015

    RyansCities2015 Vagabond

    Joined:
    Feb 13, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    HOW DO I USE CITIES XXL ON A MAC ? I HAVE A HELL OF A GOOD MAC COMPUTER I KNOW THERES PEOPLE OUT THERE USING CITIES XXL ON THERE MACS RIGHT NOW I NEED SUM HELP WHAT SHOULD I USE ?

    I HAVE CITIES PLATINUM ETC. I PLAY ON MAC USING CROSSOVER BUT CROSSOVER HASENT UPLOADED THAT GAME YET
     
  2. IcyHot

    IcyHot Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 20, 2014
    Messages:
    1,259
    Likes Received:
    661
    I run a mac and just use Bootcamp to play Cities XXL
     
  3. techjunkie

    techjunkie Vagabond

    Joined:
    Apr 26, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    fusion running Win 7
     
  4. IcyHot

    IcyHot Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 20, 2014
    Messages:
    1,259
    Likes Received:
    661
    I run the game on a mac, I just use Bootcamp and run Windows natively
     
  5. simogimo

    simogimo Unskilled Worker

    Joined:
    Dec 9, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I have fusion with windows 8. I installed Steam and bought Cities XXL. The result? Not starting, only few seconds of logo. Can you help me?
     

Share This Page