1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. It's not long before we will be moving. The new hosting has been setup and the next thing to be done is to change the DNS. When it's changed it may take between 24 to 48 hours to take effect. During this time XLN will be closed so it can be backed up. When the new DNS takes effect, you will see a basic page with a message regarding the move. Note: It may take up to two weeks to get XLN up and running again.
    Dismiss Notice

Using Cities Xxl On Mac - ????

Discussion in 'General Forum' started by RyansCities2015, Feb 13, 2015.

?
  1. ANYTHING WILL HELP

    100.0%
  2. ANYTHING WILL HELP

    0 vote(s)
    0.0%
Multiple votes are allowed.
  1. RyansCities2015

    RyansCities2015 Vagabond

    Joined:
    Feb 13, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    HOW DO I USE CITIES XXL ON A MAC ? I HAVE A HELL OF A GOOD MAC COMPUTER I KNOW THERES PEOPLE OUT THERE USING CITIES XXL ON THERE MACS RIGHT NOW I NEED SUM HELP WHAT SHOULD I USE ?

    I HAVE CITIES PLATINUM ETC. I PLAY ON MAC USING CROSSOVER BUT CROSSOVER HASENT UPLOADED THAT GAME YET
     
  2. IcyHot

    IcyHot Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 20, 2014
    Messages:
    1,258
    Likes Received:
    657
    I run a mac and just use Bootcamp to play Cities XXL
     
  3. techjunkie

    techjunkie Vagabond

    Joined:
    Apr 26, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    fusion running Win 7
     
  4. IcyHot

    IcyHot Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 20, 2014
    Messages:
    1,258
    Likes Received:
    657
    I run the game on a mac, I just use Bootcamp and run Windows natively
     
  5. simogimo

    simogimo Unskilled Worker

    Joined:
    Dec 9, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I have fusion with windows 8. I installed Steam and bought Cities XXL. The result? Not starting, only few seconds of logo. Can you help me?
     

Share This Page