1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. I have started blocking ranges of IP's due to the server load. All IP's blocked are on the blacklists. Previous blocking attempts using the website software have not been 100% so now I'm pulling the big gun's out and they are being blocked on the server. Hopefully no members will be affected.
    Dismiss Notice

Help please

Discussion in 'General Forum' started by ernesto263, Jun 28, 2015.

  1. ernesto263

    ernesto263 Skilled Worker

    Joined:
    Oct 5, 2014
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    I'm doing a city and suddenly the screen went black and not get the number of inhabitants or industries are activated, does anyone know is happening and if there is any way to fix this? I would appreciate very much for your help.
     
  2. skullz613

    skullz613 Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 21, 2014
    Messages:
    1,881
    Likes Received:
    1,807
    If it caused a crash then post your log
     
  3. ernesto263

    ernesto263 Skilled Worker

    Joined:
    Oct 5, 2014
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    Which of these will be ?:

    evZuB4.jpg
     
  4. ernesto263

    ernesto263 Skilled Worker

    Joined:
    Oct 5, 2014
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    SNEE9V.jpg
     
  5. skullz613

    skullz613 Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 21, 2014
    Messages:
    1,881
    Likes Received:
    1,807

Share This Page